Livebetting

Live betting är en form av vadslagning som blir allt mer populär online. Detta betyder att du placerar dina insatser samtidigt som ett event pågår. Oddset ändrar sig hela tiden i samband vad som händer i matchen. Om ett lag tar ledningen kommer oddset på att den ska vinna matchen sjunka. Då kan det gynna sig att betta på det andra laget ska vända matchen.

Live betting tar idag mycket plats hos flera av spelbolagen. De flesta av dem har en separat sida där du hela tiden kan se alla pågående matcher. Här kan du även se hur oddset ändrar sig samtidigt som matchen pågår. Har du tur finns det även stream där du kan följa matchen live samtidigt som du spelar, vilket gör det hela extra spännande.

Hur fungerar live betting?

Så snart en match påbörjas flyttas den från vanliga sportsbooken till live betting. Du kommer se oddset som hela tiden ändrar sig. Detta beror på som sagt på vad som händer i matchen. Du kommer även kunna se din spelkupong om du har lagt ett bet live. Vänta inte för länge med att lägga ditt bet för då kan oddset ha hunnit ändra sig.

Bonusar på live betting

Det är vanligt att casinon ger dig en bonus som bara går att använda på live betting, till exempel på en specifik match eller ett specifikt event. hjälp finns att få vid valen av spelställe på http://sportspel.nu/. Ett bra tips är att sätta en påminnelse på din telefon så att du inte glömmer att betta när matchen börjar. Detta är en bra möjlighet för att vinna lite extra pengar på en bonus som du har fått helt gratis.

Roligaste sporterna att spela live

Några sporter som är extra roliga att spela live på är tennis och hästkapplöpning. Detta eftersom det ständigt händer någonting. I tennis kan du till exempel spela på vem som kommer att vinna nästa set. Hästkapplöpningarna avlöser varandra hela dagen och du kan hela tiden satsa på vem du tror kommer vinna loppen. Det blir på så sätt både fartfyllt och roligt.