Tennisbetting

Tennis är en av världens populäraste sporter och under året spelas flera intressanta matcher. Om du vill tjäna lite pengar på sporten ska du passa på att satsa på en eller flera matcher. Om du vill kan du kombinera flera matcher och på så sätt få upp oddset till en högre summa. Det som gör tennis till en så bra sport att betta på är att det är fartfyllt med många möjligheter. Du kan spela på vem som kommer stå som vinnare efter full tid, men det går även att spela live och försöka se vem som kommer att vinna nästa set.

Vart kan jag betta på tennis?

Det finns knappast ett spelbolag som inte har tennis i sitt sortiment. Det kan dock skilja sig på vilka turneringar och matcher som du kan spela på. Du behöver bara välja tennis i listan över sporter för att få fram alla de matcher som du kan spela på för tillfället. Många spelare föredrar att spela på svenska sajter eftersom att det känns tryggare. De har också ett bra rykte och fördelaktiga odds. En bra idé är att jämföra odds mellan olika sajter och se vilken som ger dig bäst utdelning. Det är verkligen spelarens marknad med alla de val som finns.

Vad finns det för satsningsalternativ?

Precis som i alla andra sporter kan du inte enbart spela på vem du tror kommer stå som segrare efter att matchen är slut. Som vi redan nämnt kan du även spela på vem du tror kommer vinna nästa set. Du kan också spela på om det blir under eller över ett visst antal games. För att se exakt vilka satsningsalternativ som finns är det enklast om du trycker på matchen som du är intresserad av. Tänk på att det finns fler alternativ om du väljer att spela när matchen är live. Då kommer även oddset att ändras under tiden beroende på vad som sker under spelets gång.