Streama live

Tennis är en världssport men trots detta får de slåss om utrymmet i de breda kanalerna och det kan uppfattas svårt att hitta möjligheter att se fantastiska tennismatcher.

Vem kommer inte ihåg när Sveriges tennisstjärnor Stefan Edberg och Mats Wilander med flera tog sig an finalspelet i Davids Cup? Det var i december och folk avbröt sitt julklappshandlande och stod i varuhusets entré där det fanns TV och tittade på tennis med många andra. Idag kan man behöva streama tennismatcherna för att ha möjlighet att se dem live och kunna följa turneringar såsom Australian Open, US Open och Wimbledon.

Viasat och Viaplay Sport

Två sportkanaler där du kan se nästan hur mycket tennis som helst och på vilken tid på dygnet som helst är Viasat och Viaplay Sport. Dock behöver du ha ett abonnemang. På Viaplay Sport har de det största utbudet att tillgå och deras abonnemang kan kompletteras med mer barnvänliga kanaler eller paket med nyheter och djur och natur. Utbudet är enormt. Månadskostnaden ligger mellan 400–600 kronor beroende på vilket paket du väljer. Har du en enstaka match du vill följa kan du köpa korta engångsabonnemang. De är naturligtvis dyra men då de är för ett enstaka tillfälle istället för ett helt år blir kostnaden rimlig.

Gratis streaming på spelsajterna

Även om du inte är en storspelare är det bra att hålla koll på spelsajternas streamingtjänster. Flera av dem har mängder av streamad sport att visa och ofta ingår de i spelabonnemangen. Inte som en extra kostnad, utan som en extra service. För att ta del av detta behöver du ha ett spelkonto med pengar på och du registrerar dig lätt på deras hemsidor. Till exempel är Bet365 eller Betsson vanliga spelsidor. När du har ditt spelkonto med pengar på får du tillgång till deras streamingtjänster och du kan luta dig tillbaka för att njuta av de bästa tennismatcherna som spelas världen runt.